2012ozietouch

Phone: 01933 848610 01933 848*** show

Egy nagyon fontos dolog, amit meg kell jegyeznie, azonban az, hogy nem szabad a versenyeken játszani, mint az egyetlen jövedelemforrást. A készpénzes játékok jobb választás. Nem csak több játékot játszhat, de könnyebb egyszerre több játékot is játszani. Ahelyett, hogy egy pár lyuk kártyával kezdenél, öt arc-down kártyával kezded. Az öt kártya egyikével vagy akár kettőjével is fogadhat, a többit pedig össze lehet hajtani Mi a legnehezebb játék nyerni a pókerben?

Ezt a játékot gyakran hasonlítják a Hold’emhez, de sok különbség van. Cash játékok másrészt, annyiszor játszhat, amennyit akar, és általában bárhol játszhat, amennyit akar. A legtöbb ember számára a készpénzes játékok az út Nincs szükség repülőjegyre és szállodai szobára sem, így annyit vagy annyit játszhat, amennyit csak akar. Nem kell fizetnie semmilyen díjat, vagy akár meg kell győződnie arról, hogy van internetkapcsolata, vagy akár ismeri a szabályokat, vagy hogyan működik a játék.

Az érzelmi irányítás azért fontos, mert lehetővé teszi, hogy racionális döntéseket hozzon, nem pedig érzelmi döntéseket. Ez a képesség, hogy maradjon nyugodt és összpontosított, még akkor is, ha a dolgok nem megy az utat. Érzelmi kontroll az a képesség, hogy az érzelmeit a póker játék közben ellenőrizze. Ez az a helyzet, amelyben te vagy. Ha rendelkezel a fegyelemmel, hogy legyőzd ezt az érzést, és kövesd a tanácsot, amit adok neked, akkor megfordíthatod ezt a sarkot, és elkezdhetsz pozitív hatást gyakorolni a játékodra.

Ha ez megtörténne, biztos vagyok benne, hogy nagyon jól érzed magad. Tegyük fel, hogy fejjel felfelé játszik egy 10.000 buy-in. Sajnos nem így működik. Annak érdekében, hogy ezt perspektívába helyezzük, adjunk egy alapvető példát. Még akkor is, ha megnyerte ezt a kezét, a következő nem lehet. Elkezdtünk játszani, és amikor https://pokerasztal.com a cselekvés szoros lesz, azt gondolnánk, hogy a következő tétünk lopás lenne.

A legtöbben (de nem mindannyian) a végső asztalra kerülnének legalább néhány zsetonnal. El kell fogadnod ezt a fegyelmet, és tanulnod kell a hibáidból. Ha minden kezet megnyernél, a pénz ki fog jönni a zsebedből. Melyik a legjobb pókerváltozat? Az öt kártya kivonás néven is ismert, a Draw póker magában foglalja a játékosokat, akiknek lehetősége van arra, hogy bizonyos kártyákat dobjanak el, és helyettesítőket kapjanak a kereskedőtől a játék bármely szakaszában.

Készen kell lenned a veszteségre. Nem lehet minden kezet megnyerni és hazamenni. Annak érdekében, hogy sikeres legyen a póker, akkor lesz fegyelem. Mindig győzni kellett. Csak egy maroknyi szakember van, akikről tudom, hogy “igaz póker harcosoknak” minősülnek, ami azt jelenti, hogy soha nem nyerték meg a póker kezét a pénzért. Ami megkülönböztette a harcosokat a többitől, az az volt, hogy fegyelmezniük kellett.

Location

No properties found

Be the first to review “2012ozietouch”

Rating